Een inclusieve samenleving, daar strijd ik voor

Waar Gregory zich voor in gaat zetten

Als lid van de stadsdeelcommissie zie ik het als mijn doel om meer verbinding en samenhorigheid te realiseren in de diverse buurten van Amsterdam Zuid, zoals in de Stadionbuurt waar ik samenwoon met mijn vriend. Daarnaast wil ik mij graag inzetten voor veilig verkeer en meer groen in de stad. Tot slot zou ik het fantastisch vinden als wij kunst en cultuur meer aandacht kunnen geven in de wijken van Zuid, met bijzondere buurtevenementen en opvallende kunstwerken op straat.

GroenLinks past bij Gregory

Een inclusieve samenleving, daar strijd ik al mijn hele leven voor. Als kind van een geëmigreerde moeder uit Brazilië heb ik racisme helaas van dichtbij meegemaakt; ook bij vrienden en bekenden om mij heen zie ik veel kansenongelijkheid. Daar maak ik mij sinds de middelbare school al hard voor. Tevens zet ik mij in voor de inclusie van ouderen en mensen met een verstandelijke beperking, want iedereen heeft recht op een sociaal Amsterdam en haar groene toekomst.

Wat Gregory verder doet

Ik ben een bevlogen, enthousiaste en betrokken creatief strateeg in ‘t prachtige Amsterdam. Dagelijks op werk help ik creators, artiesten en merken bij het vertalen van hun intrinsieke passies en dromen naar een pakkend verhaal; on- en offline. Daarnaast schrijf ik mijn allereerste boek en deel ik sporadisch gedichten op social media. Je mag mij altijd wakker maken voor een spelletje, van klaverjassen tot apenkooien. Maar het liefst ben ik samen met mijn hond Jackie in het Vondelpark.

Iedereen heeft recht op een sociaal Amsterdam