We moeten voor elkaar en onze omgeving zorgen

Waar Floor zich voor in gaat zetten

Een groene, schone en sociale buurt vind ik heel belangrijk. Amsterdam Zuid kan groener door bijvoorbeeld sneller bomen te herplanten, meer geveltuinen te realiseren en kleine parkjes aan te leggen. Voor een schone buurt is goed afvalbeleid nodig. Ik vind dat belangrijk en leuk om daaraan bij te dragen en daarvan zelf op straat de resultaten te zien. Tenslotte hoop ik bij te kunnen dragen aan kleine buurtgerichte projecten, zodat iedereen zich thuis voelt in de buurt, mensen elkaar kennen en elkaar kunnen helpen waar nodig.

GroenLinks past bij Floor

GroenLinks past bij mij omdat ik vind dat we goed voor elkaar en voor onze omgeving moeten zorgen. Van klein kind af ben ik bezig geweest met de planeet, de natuur en het milieu en heb ik me daarvoor ingezet. Dat is iets wat ik door wil geven aan mijn kinderen en waar ik in mijn vrije tijd veel mee bezig ben. Daarnaast is de sociale kant van Groen Links voor mij belangrijk, Ik denk ik dat we onze grote Nederlandse rijkdom beter zouden moeten verdelen en dat we goed voor elkaar moeten zorgen.

Wat Floor verder doet

Ik ben opgeleid tot keramist en jurist. Ik woon met mijn vrouw en twee kinderen, een zoon van 19 en dochter van 18, in de Apollobuurt. Ik heb in de tuin mijn eigen keramiekatelier. Tot januari 2022 werk ik nog als secretaris van een klachtencommissie in de jeugdzorg. Ik heb dat dan ruim 10 jaar gedaan. Ik vind het heel leuk om van alles te regelen, te zingen, in de natuur te werken en te wandelen.

Amsterdam Zuid kan groener