Denk mee met de fractie: Wethouder Abdeluheb Choho heeft zijn conceptagenda Groen bekend gemaakt. In deze agenda staat wat het stadsbestuur van de stad Amsterdam de komende jaren wil met het groen in de stad. Het gaat hierbij om leefbaarheid, toegankelijkheid en gebruik van het groen. Denk hierbij aan de verschillende  parken, maar ook het andere groen in en buiten de stad.

Deze conceptagenda zal in de bestuurscommissie Zuid en daarna in de gemeenteraad besproken worden. We zouden heel graag van jou willen horen wat je denkt van de voorgestelde agenda Groen. Wat mis je in de agenda, wat vind je goed en wat zou je graag anders willen. Mede met jouw input, zowel positief als negatief, willen we de agenda helpen te verbeteren en aan te vullen. Hiertoe zullen we je input ook doorsturen aan de GroenLinks gemeenteraadsfractie. 

We zijn geinteresseerd in input van iedereen die zich bezig houdt met, in en om het groen, recreatief of (semi-)professioneel. Grijp deze kans aan om je stem te laten horen! Reacties ontvangen we graag op fractie@groenlinks-zuid.nl.

Rocco Piers